Keurslagerij Ed Nozeman


Bijzonder aan ons

Onze winkel is niet alleen een Specialiteiten slagerij maar ook een verwenwinkel waar we behalve de allerbeste kwaliteit vlees en vleesspecialiteiten ook heerlijke wijnen, buitenlandse vleeswaren, salades, paté s, kant/klare maaltijden en Spaanse tapa's verkopen.

Verder zijn we ook gespecialiseerd in de verkoop en bereiding van kant en klaarmaaltijden, die we zelf in de winkel produceren in onze combisteamer die garant staat voor een verantwoorde maaltijdbereiding. Met behoud van alle vitaminen en die ouderwets lekkere smaak alsof u het zelf gemaakt heeft. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de complete verzorging van uw barbecueparty, fondue, gourmet of een warm/koud buffet waarvan we de ontelbare mogelijkheden graag persoonlijk toelichten.

Ook staan we regionaal bekend om ons breede en diepe assortiment rundvlees, kalfsvlees, Hollandse lamsvlees en de vele culinaire vleesspecialiteiten, maar zeker ook om de perfecte bediening en service van onze altijd vriendelijke en kundige medewerkers.

 ImpressionsWaar kan je ons vinden

Keurslagerij Ed Nozeman

Van `t Hoffstraat 9

2313 SM Leiden

Email: info@email.com

Tel:

Website:maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag 

zondag

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-16:00